Planlægger I at tage på en studietur til Spanien? Her venter jer masser af historie, kunst og solrige strande. Dette blogindlæg guider jer gennem fire af Spaniens mest fascinerende byer – Madrid, Barcelona, Malaga og Sevilla. Hver by har sin egen unikke charme, fra storslåede museer og arkitektoniske vidundere til livlige markeder og smukke kystlinjer. Spanien har noget for enhver smag. Læs videre og bliv inspireret til jeres næste studierejse!

Malaga – Andalusisk charme
Malaga, beliggende på Costa del Sol, er kendt for sine solrige strande og rige kulturarv. Besøg Alcazaba, en maurisk fæstning med fantastisk udsigt over byen og havnen. Tag turen op til Gibralfaro-slottet for endnu mere imponerende udsigtspunkter. Udforsk Picassomuseet, dedikeret til den verdensberømte kunstner, som blev født i Malaga. For en autentisk oplevelse, besøg de lokale tapasbarer og prøv en række andalusiske specialiteter. En studietur til Malaga kan med fordel kombineres med en heldagstur til Granada, hvor et besøg i den gamle arabiske kongeborg, Alhambra, er et must.

Se vores rejseforslag til Malaga her.

Sevilla – Flamencoens hovedstad
Sevilla er en by fyldt med passion, historie og livlige traditioner. Besøg den storslåede katedral, der er en af de største gotiske kirker i verden, og gå op i Giralda-tårnet for en fantastisk udsigt over byen. Udforsk det kongelige Alcázar-palads, et smukt eksempel på mudéjar-arkitektur med frodige haver. Tag en spadseretur langs floden Guadalquivir og kryds den ikoniske bro, Puente de Triana. Om aftenen kan I opleve autentisk flamenco i en af de mange tablaos i byen. Med sin varme atmosfære og rige kultur er Sevilla en fantastisk destination for en studierejse.

Se vores rejseforslag til Sevilla her.

Barcelona – Gaudí’s by ved havet
Barcelona er kendt for sin fantastiske arkitektur, strande og pulserende kulturliv. Besøg den ikoniske Sagrada Família, Gaudís mesterværk, som stadig er under konstruktion. Tag en tur gennem Park Güell for at opleve mere af Gaudís unikke stil og få en fantastisk udsigt over byen. Gå langs den berømte boulevard La Rambla, hvor gadekunstnere og lokale markeder skaber en livlig atmosfære. Udforsk de gotiske kvarterer, hvor smalle gader og historiske bygninger fortæller historier fra fortiden. Barcelona kombinerer kulturelle skatte med en afslappet kyststemning, hvilket gør det til en perfekt destination for en studierejse.

Se vores rejseforslag til Barcelona her.

Madrid – Spaniens pulserende hovedstad
Madrid er en by, der byder på en rig blanding af historie, kultur og modernitet. Besøg det verdensberømte Prado-museum, hvor I kan beundre kunstværker af Goya og Velázquez. Tag en spadseretur gennem Retiro-parken, en grøn oase midt i byen, eller besøg det kongelige palads, som er en imponerende bygning med rødder i Spaniens monarkihistorie. Nyd stemningen på Plaza Mayor - en stor, livlig plads omgivet af historiske bygninger og hyggelige caféer. For en smagsoplevelse uden lige, udforsk de lokale markeder som Mercado de San Miguel, hvor I kan prøve en række spanske delikatesser. Madrid er en by, der kombinerer det bedste af Spaniens fortid og nutid, hvilket gør det til en ideel destination for studierejsen.

Se vores rejseforslag til Madrid her.

Tips til jeres studierejse

  • Åbningstider: Mange butikker og restauranter holder siesta og lukker mellem 14:00 og 17:00. Planlæg jeres indkøb og måltider derefter.
  • Cykler: I byer som Barcelona og Sevilla er cykeludlejning populært og en god måde at udforske byen på.
  • Tapas: Prøv de lokale tapas. Mange barer tilbyder gratis tapas, når du bestiller en drink.
  • Sprog: Selvom mange spaniere taler engelsk, især i turistområder, er det en god idé at lære nogle grundlæggende spanske sætninger. Det vil blive værdsat og kan være meget nyttigt.

Se alle vores rejseforslag til Spanien her. Har I en anden Spansk by i tankerne? Så hjælper vi gerne med det. Kontakt os på 70 20 19 15.
Spanien
Til top